Kutsu
HUYK VA ja VB (1962-1963)
ynnä muiden lähiluokkalaisten
Talvitapaamiseen 2016

Kappelin kellarissa
keskiviikkona 13. päivä tammikuuta 2016
alkaen klo 17.00

Tapaamiseen ovat ilmoittautuneet.

Kappelista

Kappeli on Espan helmi. Se avattiin vajaat 150 vuotta sitten vuonna 1867. Siellä ovat olleet asiakkaina Suomen kultakauden taiteilijat - esimerkiksi Albert Edelfelt ja Oskar Kleineh, jotka arvattavista syistä ovat kuitanneet laskujaan ravintolan seiniin tekemillään maalauksilla.

Edelfeltin maalaus ukko Gambriniuksesta ja Kleinehin maalaus Rouenin kaduilta valitettavasti vaan ovat keittiön puolella. Mutta on siellä muitakin maalauksia kuten esimerkiksi Henrik Erland Salosen Helsinki Panorama, joka koristaa Kappelin kellarin seinää ja joka löytyi 1970-luvulla ravintolan restauroinnin yhteydessä viiden (!) tapettikerroksen alta.

Eli Kappeliin kannattaa tulla jo ihan sen kultturitympäristönkin takia.

Katsele ja kuuntele paloja Kappelin historiasta

Aloitamme klo 17.00 Kappelin kellarissa.

Ohjelma on hyvin perinteinen: buffet -päivällinen eli noutopöytä, jossa monenlaisia runsaita salaatteja ja muita "eturuokia", kaksi lämmintä ruokaa (kala ja liha) sekä jälkiruokia. Ruokalistasta lisää täältä

Kellarin baarissa on omakustanteisesti tarjolla monipuolinen viinilista ja laaja olutvalikoima, siidereitä, drinkkejä. Ravintolapäällikön mukaan viiniä saa ostaa baarista myös pulloittain ja plus-kortilla saa jopa erikoistarjouksia - mitä tämä sitten tarkoittaneekaan.

Muuta ohjelmaa on sitten niukalti, jottei se häiritse pääaihetta eli tapaamista. Mutta ainakin kouluajan kuvia pyörii näytöllä, joten itse kukin voi sieltä löytää naamansa 50 vuotta nuorempana.

Ja myös Kirkkokadun tunnelmaan - siihen, joka talviaamuna loi lämpöä koulun tupakerroksessa, pääsee taatusti, sen voimme jo nyt varmasti luvata.

Muusta mahdollisesta ohjelmasta lisää tietoa myöhemmin.

Kellari on varattu meille klo 24 asti, joten ei ainakaan aika lopu heti kesken.

Ilmoittautuminen tapahtuu

maksamalla Buffet-maksu 50.00 euroa tilille Huikin juhlatili

Nordea FI33 1021 3500 2291 14

Lisätieto-osaan kannattaa merkitä Talvitapaaminen 2016 sekä oma nimesi, ellei se ole sama kuin maksajan.

Ilmoittautuminen on tehtävä eli maksu on oltava maksettuna tilillä vuoden loppuun eli 31.12.2015 mennessä.

Toivomme, että mahdollisimman maksaa maksunsa jo hyvissä ajoin ennen vuoden vaihdetta, jotta meille ei tule turhia hankaluuksia Kappelin maksuliikenteen takia. Peruutukset ovat toki mahdollisia, koska kaikkeahan voi tapahtua - uskomme, ettei kukaan turhasta syystä peruuta osallistumistaan tähän ainutlaatuiseen tapaamiseen.

Lisätietoja voi kysellä seuraavilta

- Kari Sane, sanekari(AT)gmail.com / ilmoittautuminen ja rahaliikenne

- Paula Nieminen (o.s. Mäki), paula.nieminen1(AT)saunalahti.fi / ohjelma

- Arno Luoma, arno.luoma(AT)kolumbus.fi / käytännön järjestelyt

Tervetuloa tapaamaan huikkilaisia 50 vuoden jälkeen.

toivoo puuharyhmä: Paula Nieminen (o.s.Mäki), Seppo Purokoski, Arno Luoma, Kristiina Stranne (o.s. Sohlström), Timo Viheriäranta, Markku Kaukoranta, Merja Voipio-Iho ja Kari Sane